wandelgids

Wandelgids

Door externe oorzaken moest de wandelroute aangepast worden:

1. pag. 42: Na het bord ‘Spaart de wilde planten op Eerde’ mag u niet verder. Sla links af en weer links tot u bij de boerderij met de ster komt. Sla hier rechts af en dan komt u weer op de route.

2. Pag 47. U kunt nu ook het rechterpad inslaan. Aan het einde komt u bij het Besthmenerven. Sla daar links af, loop langs het ven en u komt weer op de route.

De vernieuwde wandelgids “Krishnamurti in Ommen, wandelen langs vergeten paden”  (72 pag.) brengt u in de sfeer van de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw toen de Sterkampen hier gehouden werden. U wandelt door de beboste landgoederen Het Laer en Eerde (met zijn kasteel), langs landhuizen en authentieke boerderijen, verstilde vennen en verrassende vergezichten. 
En dit alles in het typische Sallandse afwisselende landschap waar de tijd soms heeft stilgestaan. 
Ook om te lezen is deze uitgave al de moeite waard!

In deze gids met natuurbeschrijvingen en historische achtergrondinformatie wordt de fascinerende geschiedenis van dit nieuwe Geestelijk Wereldcentrum helder beschreven en met veel authentiek materiaal geïllustreerd, waaronder een aantal niet eerder gepubliceerde foto’s.

De wandeling begint bij het NS-station Ommen, is 15 km lang, maar kan ook gedeeltelijk gelopen worden. Er zijn een aantal startpunten mogelijk.

De gids bevat een gekleurde historische kaart uit 1928 van het Sterkamp,  die u in staat stelt ter plekke te zien waar historie werd geschreven.

Verkrijgbaar bij iedere boekhandel in Nederland.  Prijs  € 12,75

U kunt de wandelgids ook thuis bezorgd krijgen, waarbij we de portokosten voor vier zegels moeten berekenen.

ISBN 978-906271064-5
Bestellingen via: info@krishnamurti-in-ommen.nl  of via 0528 370424 /0529 453288

Lees de recencies:  NBD Biblion          Bewust Zijn Magazine           Trouw