Krishn. Doc. Centrum

Krishnamurti Documentatie Centrum

Het Krishnamurti Documentatie- en Studiecentrum (KDSC) is gevestigd in de AthenaeumbibliotheekKlooster 127411 NH  te Deventer

De Athenaeumbibliotheek heeft een uitleencollectie en een studiecollectie van Krishnamurti boeken, zowel Nederlands als Engelstalig.

Studiecollectie.
De niet uitleenbare studiecollectie is beschikbaar tijdens de openingstijden (maandag t/m vrijdag) van de leeszaal, op werkdagen van 13.00 tot 17.00 uur.

Uitleencollectie
Te lenen boeken kunt u opzoeken via obdeventer.nl. De balie van de atheneumbibliotheek is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Als een boek uit de kluis moet worden opgevraagd moet u overleggen dan dient daarvoor te overleggen en een afspraak te maken via Info-ab@obdeventer.nl

KDSC
Er is een afzonderlijke ruimte beschikbaar waar in overleg DVD’s van Krishnamurti bekeken kunnen worden. In deze ruimte bevindt zich ook een eigen boekencollectie van de SKN.Ook worden hier regelmatig dialooggroepen gehouden (zie agenda Deventer).

Voor meer informatie zie: www.krishnamurti.nl (de website van de Stichting Krishnamurti Nederland SKN)

Routebeschrijving

Vanaf het NS station is de locatie aan het Klooster 12 een klein kwartier lopen. Het is ook bereikbaar met Centrum-buslijn 8, halte Grote Kerkhof. 
Met de auto kun je het beste naar het (gratis) parkeerterrein van het IJsselhotel rijden. Adres: Worp 2, 7419 AD  Deventer Vanaf hier vaart een veerpontje naar de overkant van de rivier de IJssel.